یک سوم سرطان ها در نتیجه مصرف مواد غذایی ناسالم

مصرف نمک زیاد در بعضی غذاهاس سنتی، نمک مواد چرب و سرخ کرده و غذاهایی که برای ماندگاری بیشتر دودی و شور شده اند اگر جزء عادات غذایی باشند و مرتب مصرف شوند از طریق تحریک معده و ایجاد ناراحتی های گوارشی می توانند خطر ابتلا به ناراحتی ها و تحریک دستگاه گوارش احتمال ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش را افزایش دهند.

پایگاه خبری علمی، آموزشی و تحصیلات تکمیلی میگنا – آخرین عناوین اخبار روان شناسی، پزشکی و سلامت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>