پخت ناکافی و مسمومیت‌های غذایی

هر فردی با مصرف غذای آلوده دچار مسمومیت غذایی می شود. غذا هنگام تولید یا به هنگام پخت ممکن است دچار آلودگی شود. به نقل از سایت «MSN»، در بیشتر موارد علت مسمومیت ناپخته بودن و درست تهیه نشدن غذا یا آلودگی مواد و ظروفی است که برای تهیه غذا به کار رفته است.

پایگاه خبری علمی، آموزشی و تحصیلات تکمیلی میگنا – آخرین عناوین اخبار روان شناسی، پزشکی و سلامت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>